Tietoa meistä

Helsinkids.fi on perustettu intohimosta tarjota laadukkaita ja kestäviä lastenvaatteita sekä käytännöllisiä tarvikkeita lapsiperheille. Meidän tiimimme koostuu vanhemmista, jotka ovat omistautuneet löytämään parhaita tuotteita ja ratkaisuja pienten lasten arkeen. Toimintamme perustana on ajatus siitä, että lapset ansaitsevat parasta, ja haluamme auttaa vanhempia löytämään näitä aarteita helposti.

Valikoimassamme korostuvat kotimaiset ja kansainväliset merkit, jotka panostavat laatuun, mukavuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Tiedämme, että lapsille suunnattujen tuotteiden tulee olla paitsi kestäviä, myös turvallisia ja helppokäyttöisiä. Olemme valinneet tuotteemme huolellisesti ottaen nämä tekijät huomioon.

Asiakaspalvelumme on meille sydämenasia. Haluamme tehdä ostokokemuksestasi miellyttävän ja vaivattoman, tarjoten samalla asiantuntevaa apua ja neuvoja tarvittaessa. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua löytämään täydelliset tuotteet lapsesi tarpeisiin ja mieltymyksiin.

Kiitos, että valitsit Helsinkids.fi:n! Toivomme, että löydät sivustoltamme etsimäsi ja olet tyytyväinen ostoksiisi. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kaipaat apua, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme täällä sinua varten.

Tervetuloa mukaan Helsinkids.fi:n iloiseen perheeseen!